Προφίλ

Ο Γιώργος Αγγελής γεννήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου του 1982 στην Πάτρα Αχαΐας.
Το έτος 2000 εισήχθη στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία αποφοίτησε επιτυχώς το έτος 2005.
Ακολούθως, το 2006 πέτυχε να εισαχθεί στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα των Ποινικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο παρακολούθησε για δύο έτη, αποφοιτώντας με επιτυχία το 2008, αποκομίζοντας την ανώτατη πρακτική και θεωρητική εμπειρία.
Γνωρίζει άριστα την αγγλική γλώσσα, καθώς σε καλό επίπεδο και τη γαλλική.

Η επαφή του με το νομικό κόσμο και τις αίθουσες των Δικαστηρίων ξεκίνησε από νωρίς, κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών του ακόμα, συνεχίζοντας την οικογενειακή νομική παράδοση, καθώς ο πατέρας του υπήρξε ανώτατος Εισαγγελικός Λειτουργός για πολλά έτη.
Από το 2007 ασκεί μαχόμενη δικηγορία σε όλα τα πεδία της δικηγορικής ύλης με εξειδίκευση στο ποινικό δίκαιο, διαδραματίζοντας σπουδαίο ρόλο σε μεγάλα δικηγορικά γραφεία, ενώ από τον Ιούλιο του 2015 ίδρυσε το νέο ιδιόκτητο γραφείο του στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στον αριθμό 77.
 

Δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, με αυξημένο πελατολόγιο σε Αθήνα, Πάτρα και Νάξο.
Έχει συμμετάσχει σε πολύ σημαντικές ποινικές υποθέσεις με δημόσια προβολή, ενώ παράλληλα διατελεί Νομικός Σύμβουλος εταιριών αυξημένης δυναμικής, παρέχοντας άμεσα και έγκυρα τις νομικές του υπηρεσίες.
 

Τέλος, ο Γιώργος Ι. Αγγελής λαμβάνει θέση σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στον δικηγορικό κλάδο και τη νομική επιστήμη, διακρινόμενος για την συμβολή του στην προαγωγή και συζήτηση ενεργών νομικών θεμάτων, έχοντας παράλληλα εκπονήσει μεγάλο αριθμό εργασιών στο εξειδικευμένο αντικείμενο του ποινικού δικαίου.

Πίσω στην κορυφή